Optimaliseer uw onderneming en verbeter de werkomgeving voor uw medewerkers.
Zehnder Clean Air Solutions
Stofreductie tot wel 90 %
Zehnder Clean Air Solutions
Vermindering van lasrook en geuren
Zehnder Clean Air Solutions

Dit bereikt u met het luchtzuiveringssysteem van Zehnder Clean Air Solutions.

Uw uitdagingen:  Verminderde betrouwbaarheid, lagere effectiviteit en kwaliteit. Een hoge stofbelasting heeft een negatieve invloed op de werking en de effectiviteit van uw machines en uw medewerkers en verlaagt de kwaliteit van uw producten. Dit kan uw concurrentiepositie in gevaar brengen.

Uw voordelen: Dankzij een stofreductie tot 90 % levert u een optimale  prestatie en doet u niet onder voor de concurrentie – dat is gunstig voor het binnenhalen van nieuwe klanten en voor de tevredenheid van bestaande klanten.

Uw uitdagingen: Het uiterlijk, de kwaliteit en hygiëne van de producten worden negatief beïnvloed. Dit kan de teruggave van goederen en in het ergste geval zelfs verlies van klanten tot gevolg hebben.

Uw voordelen:  Aan u toevertrouwde goederen moeten in een smetteloze toestand op hun bestemming aankomen. Bij levensmiddelen of medische goederen speelt ook de hygiëne een doorslaggevende rol.

Uw uitdagingen: Door stof veroorzaakte machine-uitval maakt reparaties en onderhoud noodzakelijk en leidt daardoor tot verstoringen van productieprocessen.
 

Uw voordelen:  Uw machines werken probleemloos en een stabiel arbeidsproces is gewaarborgd – zelfs tijdens de installatie van de luchtzuiveringsapparatuur. Een nog punctuelere levering van de goederen draagt bij aan het behoud en de loyaliteit van de klanten.

Uw uitdagingen: De schadelijke invloed op de gezondheid van uw medewerkers kan een stijging van het ziekteverzuim tot gevolg hebben.

Uw voordelen:  De afwezigheid door ziekte wordt teruggedrongen. Gemotiveerde medewerkers verbeteren uw imago en hebben een positieve invloed op de klanttevredenheid.

Uw uitdagingen: Door de hogere schoonmaakbehoefte, machine-uitval, onderhoudsinspanningen en ziektekosten stijgen uw lopende bedrijfskosten.

Uw voordelen: Uw reinigingskosten kunnen tot wel 70 % lager uitvallen. Dankzij het servicemodel van Zehnder investeert u niet alleen in toestellen, maar in een contract met korte looptijden en een allesomvattende service.

Zehnder Clean Air Solutions – dé oplossing voor uw stofprobleem

Stof is een dagelijks en hardnekkig probleem in talloze ondernemingen: Door lopende processen ontstaat stof dat door continue bewegingen opgewerveld wordt. En daar komen ook nog de stofdeeltjes bij die van buitenaf in het gebouw binnendringen. Ook regelmatige schoonmaak binnen het gebouw kan het stofprobleem niet bevredigend oplossen.

Wij onderzoeken hoeveel u kunt besparen, u profiteert ervan.

Met het service-model van Zehnder investeert u niet in dure apparaten – maar wel in zuivere lucht.

Ontdek de ervaringen van klanten met Zehnder Clean Air Solutions

ES3, externe logistiekleverancier
York (PA), USA

Standpunt ES3:
"ES3 stelt zich tot doel wereldwijd het beste leveranciersnetwerk aan te bieden. Een van de kerncomponenten daarvan is innovatieve technologie gebruiken om verlies en verspilling te vermijden. Dit doel realiseren we met het luchtzuiveringssysteem van Zehnder." 
Mark Franke, Senior Director voor Engineering & Maintenance

Ahold, levensmiddelenhandel
Nederland

Standpunt Ahold:
"We zijn absoluut overtuigd van het voordeel van Zehnder Clean Air Solutions, want daardoor dalen onze kosten voor reiniging, energie en onderhoud en verbetert de werkomgeving voor onze medewerkers." 
Ronald McMurray, Facility Manager

Als u "Ja" zegt tegen zuivere lucht, zorgen wij voor de rest.

Met * gemarkeerde velden zijn verplichte velden

Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen. *

Target Image
Vernieuwen