Heeft u vragen over uw ventilatie-unit of design radiator?

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop voor Zehnder ventilatiesystemen

Onderhoudscontracten

Een goede installatie en een regelmatig onderhoud zijn de beste garanties voor het optimaal functioneren en een lange levensduur van uw ventilatiesysteem.

Als fabrikant willen wij u de mogelijkheid bieden om uw toestel jaarlijks door ons te laten onderhouden zodat u kan blijven genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Filters

Om de vervuilde buitenlucht te filteren en om zo een gezond binnenklimaat te creëeren is het belangrijk de filters van een ventilatietoestel minstens 1 maal per jaar te vervangen. Bovendien blijft u dan genieten van een optimale ventilatie.

Interventie

Werkt uw ventilatiesysteem niet meer optimaal? Had u graag beroep gedaan op onze techniekers? Vul dan onderstaand interventie aanvraagformulier in en bekijk aandachtig de algemene voorwaarden.

Interventieaanvraag Ventilatie

 

Facturatie-adres aanvrager
 

 

Gegevens interventie

 

Gedetailleerde omschrijving probleem
 

Toestel *

 

Belangrijke voorwaarden:

  • Garantie: indien na de interventie blijkt dat het niet gaat om een garantiegeval, zal de aanvrager voor deze interventie gefactureerd worden (voor garantievoorwaarden zie www.zehnder.be).
  • Facturatie: forfait van 65€ voor verplaatsingskosten – de interventie wordt gefactureerd aan 72€/uur waarbij het 1e uur ondeelbaar is. Nadien wordt er per 15minuten gefactureerd.
  • Offerte-aanvraag: gaat gepaard met een situatieanalyse en zal gefactureerd worden op basis van een forfaitair bedrag van 130€. Bij ondertekening van de offerte voor akkoord zal 100€ in mindering gebracht worden van de factuur.
  • Toegankelijkheid: De toestellen moeten gemakkelijk toegankelijk zijn. Het verwijderen van valse wanden en plafonds is ten laste van de Klant. Indien een hoogtewerker noodzakelijk is, zal deze in supplement aangerekend worden, evenals alle benodigde vergunningen.
  • Opstart installatie: de installatie (unit & ventielen van Zehnder) dient volledig afgewerkt en toegankelijk te zijn én de tabel met de vereiste debieten per lokaal conform NBN D 50.001 dient aanwezig te zijn.
  • Indien de geplande  interventie niet kan doorgaan (omwille van ontoegankelijkheid installatie, installatie niet afgewerkt, afwezigheid Klant,…)  zal een forfaitair bedrag van 100€ gefactureerd worden (forfait verplaatsing en 30min interventietijd).
  • B.T.W.: al onze tarieven zijn exclusief 21%btw. Wanneer 6%btw van toepassing is dient bijgevoegd  “ Attest voor de toepassing van het verlaagd btw-tarief van 6% met betrekking tot onroerende werken aan privéwoningen krachtens de bepalingen van het KB nr.20 betreffende de BTW-tarieven” ingevuld te worden.

 

Attest voor de toepassing van het verlaagd btw-tarief van 6% met betrekking tot onroerende werken aan privéwoningen krachtens de bepalingen van het KB nr.20 betreffende de BTW-tarieven.

 

 

verklaart dat het gebouw gelegen op het bovenstaand interventie-adres waarvan : *

 

 

Deze vraag is om te testen of u een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam te voorkomen. *

Target Image
Vernieuwen

Ons team

Dagelijks staat een gespecialiseerde team van techniekers en aftersales medewerkers klaar om de Zehnder klanten bij te staan. Deze getalenteerde groep medewerkers volgt regelmatig bijscholing en is steeds op de hoogte van de nieuwste producten en technieken.

Stephane Van De Gucht
Stephane Van De Gucht
Rudi Segers
Rudi Segers
Zakaria Lahit
Zakaria Lahit
Zouheir Ben Hamza
Zouheir Ben Hamza
Dirk Abbeel
Dirk Abbeel
Dany Robberechts
Dany Robberechts
Hans Berckmoes
Hans Berckmoes

Dienst na verkoop voor Zehnder designradiatoren

Werkt uw Zehnder designradiator niet naar wens? Of is er esthetische schade (roest, krassen, deuken, ...) aan uw verwarmingstoestel? 

Voor designradiatoren met esthetische schade vragen wij 3 foto's mee te sturen:

  • Detailfoto van de schade
  • Foto van de radiator in zijn geheel
  • een foto van de radiator in de ruimte waarin hij hangt.

Download onderstaand formulier en stuur dit volledig ingevuld naar sav@zehnder.be. Vergeet de aankoopfactuur en, in geval van esthetische schade, de 3 foto's niet toe te voegen in bijlage. 

Belangrijke voorwaarden: 

Garantie : voor garantievoorwaarden zie www.zehnder.be.

Facturatie: forfait van 65€ voor verplaatsingskosten – de interventie wordt gefactureerd aan 72€/uur waarbij het 1e uur ondeelbaar is. Nadien wordt er per 15minuten gefactureerd.

Indien de geplande  interventie niet kan doorgaan (omwille van ontoegankelijkheid, afwezigheid Klant,…)  zal een forfaitair bedrag van 100€ gefactureerd worden (forfait verplaatsing en 30min interventietijd).

B.T.W.: al onze tarieven zijn exclusief 21%btw. Wanneer 6%btw van toepassing is dient bijgevoegd  “ Attest voor de toepassing van het verlaagd btw-tarief van 6% met betrekking tot onroerende werken aan privéwoningen krachtens de bepalingen van het KB nr.20 betreffende de BTW-tarieven” ingevuld te worden.