WTW onderhouds-abonnementen

Zorgeloos genieten van schone lucht het hele jaar door.

Maak je niet druk over de werking van je ventilatiesysteem, de controles of het tijdig vervangen van de filters. Met een wtw onderhoudsabonnement wordt dit voor jou geregeld. Ontdek de twee abonnementen en kies welke bij jou past.

Langere levensduur

Onze binnenklimaat-experts komen bij je langs en zorgen voor de correcte instellingen en het juiste onderhoud van jouw toestel waardoor het systeem optimaal en energiezuinig presteert. Hierdoor gaat je wtw systeem langer mee. Een duurzame keuze!

Onbezorgd genieten

We begrijpen dat je niet wilt omkijken naar je ventilatiesysteem. Je wilt onbezorgd genieten van de schone lucht in huis. Hiervoor is het belangrijk dat het systeem regelmatig gecontroleerd wordt en de filters elke 6 maanden worden vervangen. Hierdoor krijgen schimmels en bacteriën geen kans. Je bent gegarandeerd van een optimale werking van het totale systeem en er is altijd schone lucht in huis.

Voor iedere situatie een passende oplossing

Kies het WTW onderhoudsabonnement dat bij jou past op basis van wat jij belangrijk vindt. Zijn de basiscontroles van het toestel genoeg of heb je behoefte aan een volledige controle van het hele ventilatiesysteem? 

Welk abonnement past bij jou?

Kies hieronder welk abonnement het beste bij jouw situatie past

  Basis Premium
Filter vervanging
Nieuwe filters
Controle warmtewisselaar en ventilatoren
Reiniging warmtewisselaar en ventilatoren
Controle van de condensafvoer
Controle van de goede werking van het toestel
Software-update wanneer nodig
Inspectie van de afzuig- en toevoerventielen
Kwaliteitscertificaat
Vervanging van versleten of defecte onderdelen van het toestel
Reinigen en nameten van de afzuig- en toevoerventielen
Prijs per abonnement incl. BTW € 393,00 € 499,00

Bestel abonnement

Basis WTW onderhoudsabonnement
Premiun WTW onderhoudsabonnement

Belangrijk om te weten

Op al onze overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden Webshop van toepassing. Door een bestelling af te ronden ga je hiermee akkoord.

Daarnaast behoudt Zehnder zich het recht voor zich bij de uitvoering van de overeenkomst te laten bijstaan door derden of de uitvoering van de overeenkomst uit te besteden aan een geselecteerde en door Zehnder getrainde partner waarbij geldt dat Zehnder garant staat voor de kwaliteit en de juiste uitvoering van het onderhoudsabonnement. De rechten en plichten die voortvloeien uit de overeenkomst blijven onverminderd van kracht. Het aanspreekpunt voor de uitvoering van deze overeenkomst is en blijft Zehnder.

WTW onderhoudsabonnement basis:
Ten minste 2 jaar vanaf 14 werkdagen na de datum van het contract.

WTW onderhoudsabonnement premium:
Ten minste 1 jaar vanaf 14 werkdagen na de datum van het contract.

WTW onderhoudsabonnement Basis:
Het WTW onderhoudsabonnement kan jaarlijks opgezegd worden mits een opzegtermijn van 1 maand in acht wordt genomen.

WTW onderhoudsabonnement Premium:
Het WTW onderhoudsabonnement kan jaarlijks opgezegd worden mits een opzegtermijn van 1 maand in acht wordt genomen.

Zie ook onze Algemene Voorwaarden Webshop. Indien het onderhoudsabonnement wordt geannuleerd nadat de termijn van opzegging is verstreken, loopt het contract bij het Premium abonnement nog 1 jaar door en bij het Basis abonnement nog 2 jaar door met de bijbehorende betalingsverplichting.

Het onderhoudsabonnement kan vanuit onze kant opgezegd worden wanneer:

  • er door ons wordt geconstateerd dat de wtw-unit niet voldoet aan de onderhoudsvoorwaarden (zie Waar moet mijn wtw-unit aan voldoen voor onderhoud?);
  • Het praktisch niet meer mogelijk is om onderhoud uit te voeren als gevolg van onderdelen die niet meer beschikbaar zijn of wanneer het einde van de levensduur van de wtw-unit is bereikt;
  • er niet wordt voldaan aan de voorwaarden beschreven in het onderhoudsabonnement.

Indien het onderhoudsabonnement niet wordt opgezegd zal het onderhoudsabonnement voor onbepaalde tijd worden verlengd en plannen we elk jaar opnieuw een afspraak voor een onderhoudsbezoek in. Na het uitvoeren van het onderhoudsbezoek sturen wij een factuur (die dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons te zijn overgemaakt).

- Wanneer het onderhoudsabonnement wordt geannuleerd nadat de termijn van opzegging is verstreken, loopt het contract bij het Premium abonnement nog 1 jaar door en bij het Basis contract nog 2 jaar door met de bijbehorende betalingsverplichting.

De betaling van een factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst aan ons te zijn overgemaakt.

Om ervoor te zorgen dat onze binnenklimaat experts onderhoud kunnen uitvoeren op jouw wtw-unit, moet de unit aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • de wtw-unit is door ons geproduceerd en bevindt zich in een woning;
  • de wtw-unit is conform de productvoorschriften geïnstalleerd door een erkende of in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel geregistreerde installateur en dit kan worden aangetoond;
  • de wtw-unit is volledig ingeregeld en werkt naar behoren;
  • de wtw-unit is veilig en gemakkelijk toegankelijk voor onze monteurs. Het verwijderen van valse wanden en/of plafonds is voor rekening van de klant.

Nee, wij voeren alleen onderhoud uit op de wtw-unit, niet op andere aangesloten units zoals de Zehnder CombiFlow of andere installaties in de woning zoals de cv ketel.

Een onderhoudsabonnement kan worden afgesloten voor alle ComfoAir Q-serie units, alle ComfoAir E-serie units, de WHR930 en ComfoAir Standard 300.

Indien de geplande service-afspraak niet kan doorgaan (omwille van de ontoegankelijkheid van de installatie, installatie niet bedrijfs-gereed afgeleverd, afwezigheid van de bewoner, etc.) zal een bedrag van € 150,00 (incl. btw) gefactureerd worden.

Wij kunnen de prijs voor opvolgende onderhoudsbeurten tussentijds wijzigen. Als er sprake is van een prijsverhoging, geldt het recht om de overeenkomst per direct tussentijds op te zeggen.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.