living room, office, workroom, 575x882x100

Zehnder Fare Tech

  • Esthetisch en intelligent
  • Energie-efficiënt
  • Zone aansturing via app

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Esthetisch en intelligent

De Zehnder Fare Tech is de stijlvolle oplossing voor ieder thuiskantoor, slaap- of leefruimte. De elegant gebogen elektrische radiator maakt een kwaliteitsstatement in woonruimtes waar op een koude dag, snel warmte gewenst is. Ingebouwde intelligente functies zoals de intuïtieve bediening, aanwezigheids- en openraamdetectie en vrij programmeerbare programma’s zorgen bovendien voor een slimme manier van verwarmen.

living room, 575x882x100 mm, old building

Energie-efficiënt

De Fare Tech bewijst dat elektrisch verwarmen ook zeer energie-efficiënt kan zijn. De radiator voldoet aan de Ecodesign-richtlijn, door een laag verbruik in de stand-bymodus en de mogelijkheid om individuele dag- en weekprogramma’s in te kunnen stellen. Detecteert de sensor voor aanwezigheid dat er niemand in de ruimte aanwezig is, dan zal de temperatuur automatisch dalen, zodat energie wordt bespaard. Ook bij koude luchtinstroom door een open raam of deur, zal de radiator van bedrijfsmodus veranderen om zo zuinig mogelijk te functioneren.

Control device

Zone aansturing via app

Naast eenvoudige bediening via het touchscreen op het toestel is het ook mogelijk om de Fare Tech via de Zehnder App aan te sturen. Dit kan door de radiator(en) te verbinden met de Zehnder Connect Box en daarna te bedienen via de app. Ook biedt de Fare extra comfort door de mogelijkheid om thuis specifieke zones te creëren en zo meerdere toestellen tegelijk te kunnen aansturen.

mock up, phone, in hand, connect App, people, woman,
World of Colours

De Zehnder Fina Lean Bar is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.