New Colour System, Mystical Home, Coloured Valves, coloured valve, bathroom, bath, without towels

Radiatoren voor elektrische verwarming

Elektrische radiatoren zijn dé ideale duurzame verwarmingsoplossing in combinatie met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Ontdek de elektrische designradiatoren van Zehnder. Een passend design voor élk interieur!

  • Ruim assortiment
  • Volledig elektrisch
  • Snelle installatie

Een gepaste designradiator voor je elektrische verwarming

Bij elektrische verwarming wordt er gebruik gemaakt van een elektropatroon om warmte af te geven in de ruimte. Zoals de naam het al aangeeft, hoeft een dergelijke radiator dus niet op een waterleiding aangesloten te worden, maar werkt deze volledig elektrisch. Met ons brede assortiment van elektrische radiatoren heb je heel wat keuzemogelijkheden!

Waarom elektrisch verwarmen?

Wanneer je je woning volledig elektrisch verwarmt door middel van een warmtepomp (voor warm water) en vloerverwarming voor de benedenverdieping, zijn elektrische radiatoren dé perfecte aanvulling voor de andere ruimtes in huis. Ze zorgen namelijk snel voor extra warmte daar waar je het nodig hebt, zoals in de bad- of slaapkamer. In combinatie met zonnepanelen is volledig elektrisch verwarmen bovendien een zeer energiezuinige optie; zo gebruik je de energie die je zonnepanelen zelf opwekken en betaal je geen kilowatt te veel aan energie!

Een ander voordeel van elektrische radiatoren is de supersnelle en eenvoudige installatie. Het kan niet makkelijker: je bevestigt de radiator aan de muur en plugt hem in het stopcontact. Zo komt er geen slijpwerk of aanleg van nieuwe leidingen bij kijken. Handig toch? Ook qua design hoef je ook niets in te leveren wanneer het op elektrische radiatoren aankomt. Er bestaan elektrische radiatoren in allerlei modellen en kleuren; de meeste designradiatoren van Zehnder zijn zelfs verkrijgbaar in alle kleuren van de Zehnder kleurenkaart. Van trendy tot neutrale kleuren en van strakke tot tijdloze, klassiekere designs: bij Zehnder vind je vast een elektrische radiator die past bij jouw interieur en wensen.

 

Lees meer over elektrisch verwarmen

Designradiatoren voor elektrische verwarming

Ambra_weiss_breit 003
Aura – Elektrisch

In wit of matzwart, laag energieverbruik, heat on demand

Zehnder Alura Tech - Elektrische verwarming
radiator, el, living, traffic white
Zehnder Charleston Elektrisch - Elektrische verwarming
living room, 575x882x100 mm, old building
Zehnder Fare Tech - Elektrische verwarming
Fina Lean Bar elektrisch

Gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt, heat on demand.

bathroom, cut-out
Forma Spa - Elektrische verwarming
valve unit XE angle-angle version, thermostat chrome, wall mounting, MEH, living room, 453
Zehnder Metropolitan - Elektrische verwarming
1800, bathroom, urban, towel rail, towel bar, towel
Metropolitan Bar - Centrale verwarming
valve unit angle-angle version, thermostat SH chrome, wall mounting, MET, cut-out, bathroom, tub, Version Spa, traffic white, RAL 9016, comfort valve series XE, wall mounting, Recess
Metropolitan Spa - Elektrische verwarming
Valve unit XE angle-angle version chrome, thermostat SH chrome, bathroom, wall mounting, QA
Quaro - Elektrische verwarming
Ribbon - Elektrisch

Eenvoudige en snelle installatie, laag energieverbruik, heat on demand.

Remote Controller, New Colour World
Roda Twist Spa Air - Elektrische verwarming
1500, living space, bathroom, wall mounting
Subway - Elektrische verwarming
bathroom, cut-out, 1800
Toga - Elektrische verwarming
1890x600, bathroom, towel rail, towel bar, tube
Vitalo Bar - Elektrische verwarming
1800x690, cut-out, bathroom, chair
Vitalo Spa - Elektrische verwarming
bathroom, YAC, ComfoFresh, grille, tub, InFloor, extract air, shower
Yucca Asym - Elektrische verwarming
YSC, 1800, bathroom
Yucca - Elektrische verwarming
Zeta - Elektrische verwarming

Gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt, heat on demand.

Veelgestelde vragen

Over elektrische verwarming

Elektrische radiatoren zijn een duurzame verwarmingsoplossing in combinatie met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De radiatoren dienen hierbij om snel extra warmte af te geven in de ruimtes waar dit nodig is: denk maar aan de badkamer, slaapkamer of daar waar de vloerverwarming net niet genoeg warmte afgeeft. Zo kun je gemakkelijk en op een korte tijd bijverwarmen. Als je energie wordt opgewerkt door zonnepanelen, bespaart een elektrische radiator je ook nog eens heel wat energiekosten. Ook de installatie is in één-twee-drie gebeurd dankzij het Plug & play-principe (radiator aan de muur bevestigen, in het stopcontact steken en klaar). De elektrische radiatoren van Zehnder zijn verkrijgbaar in vele designs en kleuren, zodat er wel voor ieder wat wils is.

Ja, elektrische radiatoren zijn perfect te combineren met een warmtepomp en vloerverwarming. De warmtepomp zorgt in dat geval voor warm water, terwijl de vloerverwarming voor een aangename warmte op de benedenverdieping zorgt. Een elektrische radiator is de ideale aanvulling hierop, om zo ook de badkamer en de slaapkamer lekker warm te krijgen. Deze radiatoren geven namelijk op zeer korte tijd veel warmte af, precies op het moment dat jij dat wilt.

Elektrische radiatoren zijn een zeer zuinige oplossingen wanneer je gebruik maakt van zonnepanelen voor het opwekken van energie. Bovendien zijn ze erg energie-efficiënt, aangezien ze op een kortere tijd veel warmte af kunnen geven. Daarnaast zorgen automatische functies zoals openraamdetectie en aanwezigheidsdetectie ervoor dat er geen onnodige energie wordt verbruikt. Zo bespaar je nog eens extra energie!

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.