Verwarmen en koelen

Met de verwarm- en koeloplossingen van Zehnder verwarmt én koelt u optimaal. Voor iedere ruimte, voor ieder systeem vindt u een oplossing die bij u en uw situatie past. 

Design-radiatoren verwarmen elke ruimte

Het verwarmen van uw woning was nog nooit zo makkelijk en stijlvol. Én de Zehnder design-radiatoren verwarmen comfortabel en snel in iedere situatie. Het zijn unieke objecten die geheel opgaan in de ruimte of juist fungeren als eyecatcher. Voor welk model u ook gaat, er zit altijd een design tussen dat geheel naar uw wens is. Kortom: De Zehnder designradiatoren verwarmen comfortabel en zijn ook nog eens een feestje om naar te kijken.

Alle Zehnder design-radiatoren

Van groot tot klein, van strak tot tijdloos. Gaat u voor een échte eyecatcher of juist voor een design dat perfect opgaat in de ruimte? Duik in de wereld van comfortabel verwarmen en unieke designs: ontdek alle Zehnder design-radiatoren.

Ontdek alle design-radiatoren 

Plafond stralingspanelen

Comfortabel en energiezuinig. De plafond stralingspanelen van Zehnder zijn het antwoord voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Zo bespaart u meer dan 40% energie ten opzichte van andere systemen. En dat terwijl er altijd een aangenaam binnenklimaat heerst. Voor het verwarmen of koelen van gebouwen kies je met Zehnder voor energie-efficiënte, economische en comfortabele oplossingen, en dat bieden deze stralingspanelen.

Meer weten over verwarmen en koelen?
Hier vindt u alle info op een rij.
Voor professionals
Groothandel, installateur, architect of projectontwikkelaar?
Voor consumenten
Advies nodig? Of graag een design-radiator in het echt bekijken?
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.