Zehnder Academy

De theorie met de praktijk verbinden doet u tijdens een van de praktijktrainingen van de Zehnder Academy. Hier leert u alles wat u nodig heeft om uw klanten te voorzien van het beste ventilatie- en verwarmingsadvies.

Trainingsaanbod Zehnder Academy

ComfoAir Q
Kom alles te weten over de Zehnder ComfoAir Q, volg een Zehnder Academy opleiding. Er zijn opleidingen voor installateurs en opleidingen voor Architecten en voorschrijvers.
Luchtverdeelsystemen
Uitgebreide technische vorming over de verschillende luchtverdeelsystemen en toebehoren.
ComfoAir Flex
Het nieuwe Zehnder ComfoAir Flex ventilatiesysteem combineert een compact ontwerp met topprestaties. De nieuwe referentie in plafond ventilatie-units. ComfoAir Flex is een nieuwe, compacte balansventilatie unit met een capaciteit van 250 of 350 m³/h (200Pa) en daarmee uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote appartementen en woningen.
Zehnder Service & Support
hét kennis- en serviceplatform
Voor echt álles wat je wilt weten over ventileren en verwarmen: van technische vragen, productinformatie, handleidingen en video's tot hulp bij storingen (ook op locatie).

Wet- en regelgeving

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Hier vind je alles over EPB, lees je meer over kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaringen en vergroot jij je basiskennis wet- en regelgeving door het lezen van onze kennisartikelen. 

Lees meer

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.