Serviceonderdelen voor duurzaam ventileren

De levensduur van uw Zehnder-producten verlengen? Daarvoor zijn er onze hoogkwalitatieve serviceonderdelen. Een gezond en comfortabel binnenklimaat is nu eenmaal uiterst belangrijk en een goed werkend ventilatiesysteem is daarbij onmisbaar. Is er toch eens een onderdeel stuk of werkt uw ventilatie-unit niet meer zoals dat hoort? Dan is snelle en vakkundige herstelling een evidentie. Daarom vindt u bij Zehnder serviceonderdelen voor al onze producten.  Hiermee verlengt u de levensduur van het ventilatiesysteem en behoudt u de zekerheid dat u een gezond en comfortabel binnenklimaat geniet. 

Alle serviceonderdelen overzichtelijk bij elkaar

Al onze serviceonderdelen vindt u bij Ons op één pagina. Zo voorkomen we dat u als monteur onnodig lang moet zoeken naar het passende serviceonderdeel. U vindt het juiste vervangengstuk snel en gemakkelijk door op het type ventilatie-unit te klikken in de lijst hieronder. Zoek het onderdeel  in de 'exploded view' of tabel in het bijbehorende document en bestel het onderdeel  bij uw leverancier. Zo hebt u gegarandeerd een passend serviceonderdeel van dezelfde kwaliteit.

Zehnder filters

Iedere Zehnder warmteterugwinning-unit is uitgerust met filters om de lucht in huis te zuiveren. Ze zorgen voor een optimaal binnenklimaat en zijn gemakkelijk te vervangen. Doe dit minimaal twee keer per jaar en geniet van de voordelen van zuivere binnenlucht. Dat is ook goed voor de levensduur van je ventilatiesysteem. Het houdt de energiekosten laag en zo behoudt u een stil en comfortabel ventilatiesysteem.

Bestel direct je Zehnder Original filters

[Translate to Nederlands:] Zehnder-installateur-wtw-unit
Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.