Zehnder ComfoSense C67, 655010215, CAQ, ComfoAir Q, comfoairq
comfosense, C, CCH, CAQ, comfoairq, CAQ, control panel
Zehnder ComfoSense C55, b 655010225, CAQ, ComfoAir Q, comfoairq
ComfoSense, C67, C 67, comfosensec67, control panel,

Zehnder
ComfoSense C

  De ComfoSense C is een gebruikersinterface voor de ventilatie-units ComfoAir Q, Comfort-Vent Q en Aeris NEXT van Zehnder. Met dit toestel kan de gebruiker omschakelen tussen automatische en handmatige ventilatie, een wekelijks ventilatieschema programmeren en ook de ventilatie aanpassen aan zijn eigen voorkeur dankzij geavanceerde instellingen. De ComfoSense C omvat drie basisvarianten: ComfoSense C55, ComfoSense C67 en ComfoSense CCH voor verzonken montage. De verschillen tussen deze varianten betreffen de montagehulp en de afdekking die bij het product worden geleverd. Met zijn drie varianten kan het toestel worden geïntegreerd in de meeste montagevoorzieningen die beantwoorden aan de EU-standaard. Bovendien is de ComfoSense C67 ook verkrijgbaar met een opbouw-behuizing voor montage op de muur. De ComfoSense C is een op ComfoNet gebaseerde bedrade regeling die volledig compatibel is met andere ComfoAir Q-regelingen, zoals de ComfoSwitch C en de ComfoControl App. Het toestel is niet compatibel met de Zehnder ComfoAir Q Quality-versie of de Zehnder ComfoAir Flex.

  Downloads

  loading...
  Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
  Zehnder Service & Kennis
  Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
  Vragen? Hulp nodig?
  Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
  Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

  Algemeen verzoek

  Naar contactformulier

  Ventilatieberekening aanvragen

  Naar contactformulier

  Verzoek om interventie

  Naar contactformulier
  Nog vragen? Bel ons gerust.

  Algemeen verzoek

  +32 (0) 15 28 05 10
  MyZehnder-portaal

  Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.