Zehnder, Yucca Symmetrical, Blue background , IHC, , Size 180-60 YSEL-180-060

IHC

De IHC is de nieuwe veelzijdige bedieningsdoos van Zehnder.

Het nieuwe IHC-verwarmingselement met geïntegreerde regeling heeft een modulair bedieningsconcept: hiermee kunnen de functies en prestaties door de gebruiker kunnen worden opgeroepen op basis van persoonlijke voorkeur. Alle basisfuncties - zoals individuele temperatuurinvoer of timeractivering - kunnen worden geactiveerd door eenvoudigweg de knop direct op het verwarmingselement te draaien en in te drukken.

 

Voor wie gebruik wil maken van alle toepassingsmogelijkheden van de nieuwe IHC-verwarmingsstaaf, is er de gratis Zehnder Connect app. Met de app kunt u gemakkelijk via Bluetooth met uw smartphone nog meer nuttige extra toepassingen definiëren, zoals dag- en weekprogramma's, de timerduur wijzigen of een oppervlaktetemperatuurlimiet selecteren, waarbij de pieklimiet 75°C is. Schakelen tussen de drie bedieningsopties (op het verwarmingselement, met Easy bedieningseenheid en de Zehnder Connect app) is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de uniforme, intuïtieve gebruikersinterface met touchdisplay met hoge resolutie. Via de selectiefunctie "Hotelmodus" kan het IHC-verwarmingselement ook worden gebruikt om de badkamerradiator optimaal te configureren voor gebruik in hotels, d.w.z. voor een eenvoudige, intuïtieve bediening van de basisfuncties voor regelmatig wisselende hotelgasten.

 

De bedieningsdoos is beschikbaar in drie basiskleuren, namelijk wit, zwart of grijs en wordt aangepast volgens de gekozen kleur van de radiator. In de bijgevoegde lijst kunt u zien welke uitvoering wij kiezen voor uw standaardkleur. U kunt steeds kiezen voor één van de twee andere kleuren. In dat geval, gelieve dit zeer duidelijk aan te duiden op uw bestelbon. Daarnaast is de standaardplaats van de ontvangstdoos rechts. Indien nodig kunt u deze op uw bestelling laten wijzigen naar links.

Voordelen

  • Eenvoudige snelle bediening

  • Connectiviteit via de gratis Zehnder Connect app

  • Persoonlijk dag- en weekprogramma’s instellen

  • Timerduur eenvoudig wijzigen

  • Oppervlaktetemperatuurlimiet zelf instellen

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.