[Translate to Nederlands:] Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Zehnder ComfoAir PRO

Een woning of appartementsgebouw optimaal én voordelig ventileren? Hoe groot of klein uw project ook is, met de ComfoAir PRO hebt u dat zo voor mekaar. Deze budgetvriendelijke balansventilatie-unit heeft alle kwaliteiten voor een energie-efficiënt ventilatiesysteem, dat gegarandeerd aan de strenge EPB-eisen voldoet.

Haal meer voordeel uit uw ventilatiesysteem D met de ComfoAir PRO

Kwaliteit verzekerd én bewezen

De ComfoAir PRO 300 beantwoordt aan alle EPB-eisen en blijft daar ook bewezen aan voldoen na installatie. Daar kan u op rekenen! Deze stabiele unit biedt betrouwbare balansventilatie met een duurzame kwaliteitswaarde.

Ontdek onze gegarandeerde kwaliteit
 

[Translate to Nederlands:] Zehnder ComfoAir PRO 300 ventilatie-unit

Het voordeligste systeem D

De ComfoAir PRO 300 is een kwaliteitsvolle ventilatie-unit (systeem D) tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Een voordelige en energie-efficiënte ventilatieoplossing voor élk nieuwbouw- en renovatieproject.

Ontdek de voordelen

Altijd gezonde lucht in huis

De ComfoAir PRO 300 verzekert de woning het hele jaar door van een gezond binnenklimaat. Het ventilatiesysteem regelt continu de toevoer van verse lucht en houdt zowel het CO2-niveau als de luchtvochtigheid in balans. Bovendien filtert het fijnstof en andere ongezonde deeltjes uit de lucht. Ideaal voor wie gevoelig is voor allergieën.

ComfoValve Luna S, Luna S, supply air valve, design valve living, woman, child, ball

Zehnder ComfoAir PRO 300

De strenge EPB-normen leggen de lat voor het ventileren van de woning bijzonder hoog. Om een gunstig E-peil te behalen, is de Zehnder ComfoAir PRO 300 een betrouwbare keuze. De balansventilatie-unit voldoet namelijk aan de minimale EPB-eisen (gegarandeerd, ook na installatie) en levert zo een mooie en duurzame energiewinst op. Kortom, zijn (lage) prijs meer dan waard.

Ontdek alle productvoordelen

[Translate to Nederlands:] Zehnder ComfoAir PRO 300 balansventilatie-unit
Bestel eenvoudig originele Zehnder filters

Bekijk het webinar over de ComfoAir PRO 300 en de voordelen voor EPB

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat u adviseren!
Ventileren stelt u voor een pak uitdagingen. Hoe verzoent u een hoge kwaliteit met een lage prijs? Hoe komt u tegemoet aan de strenge EPB-normen en garandeert u dat het E-peil op niveau blijft?
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.