[Translate to Nederlands:] Appartementen met warmteterugwinning ventilatie-unit

Besparing op elk niveau

Een woning of appartementsgebouw voordelig ventileren? Hoe groot of klein een project ook is, met de ComfoAir PRO gaat dat efficiënter dan ooit. Deze budgetvriendelijke HRV-unit met warmterecuperatie (systeem D) heeft alle kwaliteiten voor het eenvoudig installeren van een energiezuinig ventilatiesysteem dat gegarandeerd aan de strenge EPB-eisen voldoet.

Het voordeligste systeem D

Zehnder ComfoAir PRO is een balansventilatie-unit (systeem D) van hoge kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze voordelige, energiezuinige ventilatieoplossing is geschikt voor alle bouw- en renovatieprojecten.

Voor installateurs

Als installateur geniet u met de ComfoAir PRO van een zeer eenvoudige, correcte en snelle installatie, inregeling en indienststelling. De ventilatie-unit is zeer gemakkelijk te bedienen via het display of een externe schakelaar, en daar heeft zowel een installateur als eindgebruiker baat bij. Bovendien wordt het nodige debiet moeiteloos bereikt, waardoor deze unit uitermate betrouwbaar is.

[Translate to Nederlands:] Installateur in appartement ComfoAir E

Voor architecten en bouwfirma’s

De ComfoAir PRO is een erg prijsefficiënte ventilatie-unit: een zeer kleine investering om het E-peil laag te houden. Door het lage stroomverbruik en de constant hoge warmterecuperatie gaat er amper energie verloren. Bovendien is de ComfoAir PRO een van de stilste ventilatie-units op de markt en gegarandeerd de voordeligste keuze.

[Translate to Nederlands:] Architect aan het werk ComfoAir E

Voor EPB-bureaus

Alle regelgevingen en wetgevingen rond het E-peil kunnen worden nageleefd met de ComfoAir PRO van Zehnder. Reken met deze ventilatie-unit op een laag stroomverbruik en een hoge warmterecuperatie. De energie-efficiëntie van dit systeem is zeer hoog, wat resulteert in een bijzonder gunstig E-peil.

Bereken EPB-waarde

Voordelig en duurzaam ventileren? Laat u adviseren!

Of  het nu gaat om ventilatie in de gestapelde bouw of de grondgebonden bouw: het stelt u soms voor uitdagingen. Hoe combineert u een hoge kwaliteit met een lage prijs? En hoe komt u tegemoet aan de strenge EPB-eisen én biedt u een energie-efficiënte oplossing? Maak een afspraak voor een adviesgesprek, dan bekijken we samen hoe u meer uit uw project kunt halen.

Neem contact met ons op   

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.