King of the building

Maak kennis met ComfoRoof MX. De dakventilator voor iedere ventilatie-situatie.

Future proof ventileren

Ontelbaar veel woningen, scholen en (kleine) bedrijven worden mechanisch geventileerd met een Zehnder dakventilator. Kijk maar eens omhoog, de kans is groot dat je een Zehnder VDX of MX op het dak ziet staan. Zoals deze generaties dakventilatoren telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook de nieuwe ComfoRoof MX nu al klaar voor de eisen van de toekomst. Voor op-en-top dakventilatie.  

Ontdek ComfoRoof MX

Herbekijk het webinar

Herbekijk het webinar van 28 mei en ontdek wat de nieuwe ComfoRoof MX voor jou kan betekenen. 

Naar webinar

 

Ontdek het installatie- en gebruiksgemak

3 uitvoeringen

Met 3 uitvoeringen en 4 groottes kan de ComfoRoof MX elke situatie voorzien van het benodigde ventilatie volume.

Inregelen via telefoon

De dakventilatoren zijn via de telefoon inregelbaar. Een heel gemak ten opzichte van vroeger, het is snel bij de hand en bijgewerkt. 

Duurzaamheid

Met de ComfoRoof MX Move-Up focussen we op duurzaamheid want de behuizing kan blijven staan. Enkel de motor-vleugel combinatie wordt vervangen.

Duurzame upgrade

Wist je dat alle eerdere generaties Zehnder dakventilatoren zijn uitgevoerd in eenzelfde maatvoering?  Hierdoor kun je met enkel de Move Up, de MX motor-vleugel combinatie, bestaande units op een duurzame manier upgraden.  
 
De Move Up past één-op-één op al haar voorgangers (MX en VDX). Demonteer de oude motor-vleugel combinatie uit de behuizing van de dakventilator, plaats de Move Up ervoor in de plaats en klaar is je upgrade. De behuizing en dakopstand blijven staan, die kunnen hergebruikt worden. Zo bespaar je eenvoudig tijd, energie en materiaal.

Helden op het dak

Hoogtevrees is geen probleem. Kennis, ervaring en specialisme zeker wel. Gesierd door bescheidenheid stijgen deze techniekers letterlijk én figuurlijk boven alles en iedereen uit. Als echte ‘king of the building’ werken ze op de hoogste gebouwen van België en Nederland. Inspirerende verhalen vanop grote hoogte.

Lees het verhaal

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.