[Translate to Nederlands:]
THUIS x Zehnder

Dura Vermeer, een Nederlands bouwbedrijf, ontwikkelde een nieuw concept om kopers die aan het bouwen zijn het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het nieuwe concept THUIS - de showroom is een plek waar een koper alles vindt om zijn nieuwe woning volledig woonklaar in te richten. In 2022 koos THUIS - de showroom exclusief voor Zehnder als partner voor de elektrische badkamerradiatoren.

Finch Buildings

Duurzamer bouwen, minder druk op onze grondstoffen. Maar mét hoge standaarden voor gezondheid en comfort. Ontdek Zehnders bijdrage aan de missie van Finch Buildings: een wereld waarin gebouwen onderdeel zijn van de oplossing van het klimaatprobleem.

Binnengasthuizen Zwolle

Verbouwen volgens het passiefhuisconcept voor een optimale energieprestatie, verduurzaming en kwaliteit: dat was het doel. En of dat gelukt is! Ontdek hoe Zehnder bijdroeg aan de renovatie van deze sociale woningen en hoe de huurders nu genieten van een aangenaam binnenklimaat én een lage energierekening.

Radboud Universiteit

Bij de renovatie van het voormalige klooster Berchmanianum in Nijmegen tot academiegebouw van de Radboud Universiteit Nijmegem was het essentieel dat het authentieke karakter van het pand bewaard bleef. Het volledige gebouw wordt nu verwarmd door Zehnder Charleston radiatoren. Voor een tijdloos design én comfortabele warmte.

Renovatie
Volledige renovatie en restauratie

Het prachtige 16de eeuwse Kasteel Blauwhuis was toe aan een volledige renovatie en restauratie - en schittert nu meer dan ooit tevoren. In het weelderige kasteelpark wordt gebouwd aan een spiksplinternieuw woonproject, Blauwpoorte. Ontdek dit uniek project en hoe de radiatoren en ventilatie van Zehnder hieraan bijdroeg.

Referentieproject Het Steen Antwerpen: Zehnder Charleston radiatoren in beeld

Bij de renovatie van het Steen in Antwerpen is er gekozen voor de klassieker onder de kolomradiatoren: Zehnder Charleston. Maar liefst 34 van deze radiatoren zorgen nu voor comfortabele warmte in het gerenoveerde gebouw. Ontdek hier het referentieproject!

Badhoevedorp

In deze jaren 30 woning in Badhoevedorp kreeg de volledige bovenverdieping een upgrade. Onmisbaar bij de verbouwing: een goed werkend ventilatiesysteem. En of dat gelukt is. Het hele huis – ook de onverbouwde benedenverdieping – is nu voorzien van schone, verse lucht en een comfortabel binnenklimaat.

Van historisch pand naar kantoorgebouw

Bij de renovatie van dit historisch pand tot kantoorgebouw werd er gekozen voor Zehnder Charleston radiatoren om het volledige gebouw comfortabel te verwarmen. Een doordachte keuze, want als er één tijdloos icoon is onder de kolomradiatoren is het de Zehnder Charleston wel.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.