Reken op meer met de Zehnder ComfoVar Aero

De ultracompacte ComfoVar Aero is de high-tech ventilatie-oplossing voor appartementen die zorgt voor meer gebruiksoppervlakte per woning.

Reken op M²eer

De vraag naar duurzaamheid en techniek in woningen groeit. Tegelijkertijd wordt woonoppervlakte kostbaarder. Vanwege de huidige woningnood worden er steeds meer kleine appartementen gebouwd. De ultracompacte Zehnder ComfoVar Aero is bij uitstek geschikt voor deze kleine woningen. Deze innovatieve high tech ventilatie-oplossing zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk gebruiksoppervlakte per appartement overblijft. Door de aparte luchtbehandelingskast op het dak en de minimale afmetingen in de appartementen zelf, een ideale oplossing voor woningen waar ruimte schaars is. Kortom: op de ventilatie-oplossingen van Zehnder kan u bouwen.

De werking en vele voordelen van de ComfoVar Aero ontdekken? We beantwoorden uw vragen graag in een persoonlijk gesprek, één van onze ventilatie-experts komt graag bij u langs. 

Maak kennis met de ComfoVar Aero

Een flexibele en schaalbare oplossing voor woningen waar ruimte beperkt is? Dat biedt de ComfoVar Aero. Het systeem is geschikt voor verschillende gebouwgroottes, waardoor het de perfecte oplossing is voor alle bouwprojecten aangaande appartementen. Maar hoe werkt dit ventilatiesysteem eigenlijk? Ontdek de ComfoVar Aero in de volgende video.

De voordelen van de ComfoVar Aero

Met de ComfoVar Aero geniet u van meer m² gebruiksoppervlakte per appartement, gunstigere energieprestaties en veel voordeel als het gaat om onderhoud. Maak kennis met deze duurzame binnenklimaatoplossing voor kleine woningen en ontdek de vele voordelen en mogelijkheden. 

Iedere m² telt

Het systeem maakt het mogelijk met één centrale luchtbehandelingskast een volledig appartementencomplex te ventileren zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Daarnaast kan de ComfoVar Aero gemonteerd worden aan het plafond of muur, waardoor er meer vrije grondoppervlakte is. Ideaal voor kleine oppervlaktes waar elke m² telt.

 

Onderhoudsarm en centraal beheer

De luchtvolume-regelaars van de ComfoVar Aero zijn onderhoudsarm; een steekproefsgewijze inspectie volstaat. Filtervervanging en service aan de luchtbehandelingskast vindt collectief plaats buiten de woningen. Met de connected variant van de ComfoVar Aero is alle informatie van alle appartementen uit te lezen en te wijzigen in een gebouwbeheersysteem. De ComfoVar Aero wordt centraal beheerd, zo hoeft u bewoners niet te storen voor onderhoud. 

Bewezen Zehnder kwaliteit

De ComfoVar Aero is een product van bewezen top kwaliteit. De nauwkeurige, geautomatiseerde debietmeting in de woning en de druppelvormige luchtvolume-regelaars zorgen voor de perfecte hoeveelheid luchtverversing, ook bij kleine luchthoeveelheden. Deze nauwkeurigheid, gecombineerd met de kwalitatief hoogwaardige materialen, maakt de ComfoVar Aero tot een product waar u echt op kan rekenen.

 

ComfoVar Aero, Milieu, Kitchen, Built-in

Energiezuinige prestaties

De Zehnder ComfoVar Aero scoort goed als het gaat over energiezuinigheid. De ComfoVar Aero zorgt namelijk altijd voor exact de juiste hoeveelheid luchtverversing. Sensoren in de woonkamer en hoofdslaapkamer meten de luchtkwaliteit. Hierop wordt de ventilatiehoeveelheid aangepast en onnodig energieverbruik wordt hiermee voorkomen. 

    

    

Herbekijk het webinar

ComfoVar Aero is het antwoord van Zehnder op de almaar toenemende vraag naar duurzame, energie-efficiënte woningen. Dit ventilatie systeem met warmteterugwinning voor de gestapelde woningbouw is zó revolutionair dat het met nog geen enkel ander ventilatiesysteem vergelijkbaar is. In dit webinar leer je de werking en de vele voordelen kennen. 

Herbekijk het webinar

Persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek over de ComfoVar Aero behoort ook zeker tot de mogelijkheden; een van onze ventilatie-experts komt graag bij u langs. Zo heeft u de mogelijkheid al uw vragen te stellen en ontdekt u tegelijkertijd alle voordelen en mogelijkheden van deze high-tech ventilatie-oplossing voor hoogbouw. Kies een geschikt moment om een online adviesgesprek in te plannen.

Productinformatie

Technisch pakket

Hier vindt en download u de Technische specificaties, handleidingen, voorbeeldplattegronden en BIM-bestanden.

Download technisch pakket

Productinformatie

Zehnder ComfoVar Aero en ComfoVar Aero Connect. Hier vindt u alle productinformatie.

Productinformatie ComfoVar Aero

Productinformatie ComfoVar Connect

Aan de slag? Kom in de lucht!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vind je documentatie en tutorials over jouw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wil je meer weten over Zehnder of heb je vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al je vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.