[Translate to Nederlands:] Kennis en trainingsaanbod Zehnder Academy

Kennis

Verbreed uw kennis over de kleurrijke wereld van ventilatie- en verwarmingstechnieken. Ontdek de laatste ontwikkelingen en trends, volg praktijkgerichte opleidingen en upgrade uzelf met nieuwe kennis bij de Zehnder Academy!

Verwarming en ventilatie: opleidingen en trainingen

Benieuwd naar de meest up-to-date kennis in uw vakgebied?  Wilt u op de hoogte blijven van de allerlaatste trends en ontwikkelingen in verwarmings- en ventilatietechnieken? Investeer dan in uzelf, uwmensen en/of uw bedrijf: ontdek de Zehnder Academy. 

Verbreed uw kennis met de Zehnder Academy

Een aangenaam en gezond binnenklimaat dankzij ventilatie en verwarming? U leest er alles over in de kennisartikelen of whitepapers. 

Artikelen

Zehnder Service & Support: hét kennis- en serviceplatform

Voor echt álles wat u wilt weten over ventileren en verwarmen: van technische vragen, productinformatie, handleidingen en video's tot hulp bij storingen (ook op locatie). 

Naar het kennisplatform

Wet- en regelgeving

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving. Hier vind je alles over EPB, lees je meer over kwaliteits- en gelijkwaardigheidsverklaringen en vergroot jij je basiskennis wet- en regelgeving door het lezen van onze kennisartikelen. 

Lees meer

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.

Veelgestelde vragen

Over trainingen 

Het trainingsaanbod van de Zehnder Academy is zeer breed waardoor een groot publiek een training kan volgen. De praktijkgerichte trainingen richten zich op installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren, onderhoudsbedrijven en andere professionals die werkzaam zijn in de woningbouw. De trainingen met een meer theoretisch kader zijn ontworpen voor werkvoorbereiders en calculators, corporaties, adviseurs, projectleiders, facility managers en engineers werkzaam in de woningbouw. Voor alle trainingen geldt dat er geen specifieke vooropleiding nodig is, maar enige praktijkervaring in de wereld van ventilatie of verwarmen gewenst is.

Bij de Zehnder Academy volg je praktijktrainingen geheel kosteloos. Waarom? Omdat Zehnder als Kennis & Service-partner graag investeert in kwalitatieve opleidingen in de verwarmings- en ventilatietechniek. Goed opgeleide mensen leveren immers professioneel werk en tillen daarmee het totale verwarmings- en ventilatievak naar een hoger plan. En daar heeft iedereen baat bij!

Dat is zeker mogelijk. Naast de professionele trainingslocaties met praktijksituaties in Zwolle, is het voor bedrijven of scholen mogelijk om een training op eigen locatie te organiseren.

Ben je op zoek naar een training die volledig aansluit bij jou of jouw bedrijf? Dan is er de mogelijkheid voor een training op maat. Op basis van jullie wensen, mogelijkheden, kennis en ervaring brengen we de trainingsbehoefte in beeld en ontwerpen we een specifieke training op het gebied van ventileren of verwarmen. Uiteraard kan deze training ook bij jullie op locatie plaatsvinden.

De Zehnder Academy is er voor jou als het gaat om kennis delen tijdens (praktijk)trainingen. Zehnder deelt graag kennis met toekomstige verwarmings- en ventilatiespecialisten. Daarom geven wij gastcolleges waarbij je kunt aangeven welk onderwerp gewenst is. Onze trainer neemt contact met je op om een gastcollege naar wens en op maat samen te stellen. Dit gastcollege kan zowel op school als bij Zehnder in Zwolle plaats vinden, afhankelijk van de groepsgrootte. Ook een rondleiding bij Zehnder behoort tot de mogelijkheden.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.