Air Temperation
basement, utility room, air temperation
ComfoClime with connector for CA Q TR, black, EPP
ComfoClime 36 system, Thermal Shield, Preinsulated
ComfoClime

Zehnder
ComfoClime 36

  De Zehnder ComfoClime 36 is ontwikkeld als ideale oplossing voor appartementen en huizen waar een hoge energie-efficiëntie wordt gerealiseerd. Door het grote vermogensbereik is een geoptimaliseerde installatie niet alleen mogelijk in de nieuwbouw, maar ook aan bestaande Zehnder HRV installaties kan deze unit worden toegevoegd. De Zehnder ComfoClime is een luchtkoelunit die het risico op oververhitting in woningen in de zomer helpt te verminderen en kamers in de winter verwarmt. Deze innovatieve unit heeft een geavanceerd luchtbehandelingsvermogen dankzij de op ultramoderne lucht-lucht warmtepompen gebaseerde invertertechnologie. De Zehnder ComfoClime 36 maakt temperatuurregeling en ontvochtiging van de toevoerlucht mogelijk. Dit doet hij het meest optimaal tussen 315 m3/h en 600 m3/h. Waardoor met de ComfoClime het behaagelijke klimaat wordt gemaximaliseerd. Het doel van de Zehnder ComfoClime 36 is ook om de "passieve" energie terugwinning van de Zehnder ComfoAir Q te combineren met de "actieve" bijdrage van een lucht-lucht warmtepomp, uitgerust met het meest efficiënte en milieuvriendelijke gas dat vandaag beschikbaar is (R32).

  Voordelen

  • Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling door constant flow en met hulp via de Zehnder ComfoControl-app, die de gebruiker door de stappen leidt.
  • Geavanceerde binnenklimaatregeling, het hele jaar door, met de Climate Switch®-technologie.
  • Verminderde aanwezigheid van verontreinigende stoffen in huis: dankzij ons verbeterde filterconcept voor de toevoer van schone buitenlucht in de woning.
  • Geluidsarme werking, zodat de bewoners niet worden gestoord, zelfs niet wanneer de unit in vol bedrijf is.
  • Hoge warmteterugwinning gecombineerd met een zeer laag energieverbruik: dankzij een op maat gemaakte warmtewisselaar en de nieuwste ventilatortechnologie.
  • Eenvoudige en gemakkelijke bediening: ingebouwde WiFi verbinding maakt directe bediening via de Zehnder ComfoControl-app mogelijk.
  • Flexibiliteit en zekerheid bij planning en installatie, omdat één unit de rechter- en linkeroriëntatie combineert, wat via de Zehnder ComfoControl-app kan worden ingesteld.

  Downloads

  loading...

  Artikelen

  Artikelnummer Model
  Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

  Algemeen verzoek

  Naar contactformulier

  Ventilatieberekening aanvragen

  Naar contactformulier

  Verzoek om interventie

  Naar contactformulier
  Nog vragen? Bel ons gerust.

  Algemeen verzoek

  +32 (0) 15 28 05 10
  MyZehnder-portaal

  Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.