ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Luchtverdeelsysteem ComfoTube 90 brengt verse lucht van de ventilatie-unit naar de kamers. De flexibele, ronde ventilatiebuizen zijn makkelijk in bochten te leggen. Flexibel, en toch is de ronde ventilatiebuis stevig genoeg om in beton te storten. Ideaal voor nieuwbouw.

Luchtverdeelslang | ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Start met de basis: de flexibele ComfoTube luchtverdeelslang. De slang brengt de lucht efficiënt vanuit de luchtverdeelunit naar de ruimtes, met zo min mogelijk drukververlies.

✓ Hygiënische binnenkant door Clinside® procedé 
✓ Flexibel, licht én stevig
✓ Geschikt om in te storten

Bekijk het ComfoTube 90 kanaal 

[Translate to Nederlands:] Witte flexibele buis, de luchtverdeelslang als basisvan het luchtverdeelsysteem comfotube 90

Verdelers | ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Een verdeel-unit verdeelt de ventilatielucht vanuit het hoofdkanaal van de ventilatie-unit, over meerdere ComfoTube 90 luchtverdeelslangen. Verbind de onderdelen eenvoudig met met handige schuifprofielen. Er zijn verschillende types: modulair en niet-modulair.

Plenums| ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Met een plenum sluit u een ventiel of designrooster aan op de ComfoTube 90 luchtverdeelslang. Er zijn verschillende roosterboxen: voor ronde designroosters, rechthoekige designroosters of roosterboxen voor lijnroosters.

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Een ventilatiekanaal eindigt in een muur of plafond. Werk deze toe- of afvoerpunten strak af met een ventiel of design ventilatierooster. Ze regelen de hoeveelheid lucht en voorkomen tocht, vuil en geluid. En natuurlijk: het oog wil ook wat.

Toebehoren | ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem

Een luchtverdeelsysteem installeren? Dan heb je graag alles bij de hand. Met deze hulpstukken en gereedschap monteer je het ComfoTube 90 luchtverdeelsysteem luchtdicht en efficiënt. 

Alles voor het ComfoTube 90 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel bij jou in de buurt en vind alles wat je nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.