[Translate to Nederlands:] Installatie van het Comfoflat51 luchtverdeelsysteem met platte ventilatiebuis voor renovatie

ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Het ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem verspreidt verse lucht over de woning vanuit het ventilatiesysteem. De platte ventilatiekanalen van ComfoFlat 51 laten zich doeltreffend wegwerken, zonder dat er veel ruimte verloren gaat. Dé juiste keuze bij verbouwingen. 

ComfoTube Flat 51. Geknipt voor renovatie

De platte ventilatiekanalen van ComfoTube Flat 51 werkt u makkelijk en doeltreffend weg achter verlaagde plafonds, voorzetwanden of holle vloerstukken. Het complete ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem omvat een platte luchtverdeelslang, een centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters. Ook koeling nodig? Ga dan voor het voorgeïsoleerde ComfoFlat 51 Therm.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Door z'n vorm is de luchtverdeelslang uiterst geschikt voor verbouwingen met een maximale inbouwhoogte. De luchtverdeelslang transporteert de lucht doeltreffend vanuit de luchtverdeel-unit naar de verschillende ruimtes. Met minimaal drukverlies bovendien.

✓ Hygiënische binnenkant door Clinside® procedé
✓ Licht én solide
✓ Vervormt niet tijdens de bouw 
✓ Max. 51 mm hoog, max. 138mm breed
 

Bekijk het ComfoTube Flat 51 kanaal 

Verdeler | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

De verdeel-unit brengt de geventileerde lucht vanuit het hoofdkanaal naar meerdere ComfoTube Flat 51 luchtverdeelslangen. De ComfoFlat verdeel-unit verbindt er maximaal 6 als één aansluitopening. Rechtstreeks of onrechtstreeks.

Plenums | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Een design-ventilatierooster of ventiel bevestigen aan de ComfoTube Flat 51, doet u met een plenum. Daarvan hebben we bij Zehnder meerdere vormen en maten: rechthoekige roosters, ronde designroosters, roosterboxen voor lijnroosters… 

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsysteem

Een ventilatiekanaal komt uit in het plafond of een muur. Die werkt u netjes af met een ventiel of design ventilatierooster. Deze kanalen regelen niet alleen de hoeveelheid lucht; ze vermijden ook geluidshinder, vuil en tocht. En uiteraard oogt het allemaal ook uiterst netjes.

Alles voor het ComfoTube Flat 51 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel in uw buurt; u vindt er alles wat u nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.