ComfoAir Flex, ventilation unit, CSY, HRV, ComfoWell 320, ComfoTube, ComfoPipe Compact, ceiling mounted ventilation unit, ceiling, Climate Switch, flexibel
Comfo Air Flex, perspective view,
Comfo Air Flex, In pantry, ceiling installation
ComfoAir Flex, air distribution, ComfoWell, air distribution system, ventilation unit, ceiling mounted
ComfoAir Flex

Zehnder
ComfoAir Flex 250

  • Meerdere installatie-opties
  • Ruimtebesparend ontwerp
  • Energiezuinig

Zehnder ComfoAir Flex is een ventilatie-unit die speciaal is ontworpen voor appartementen en kleinere woningen, waar de leefruimte een kostbaar goed is en met beleid gepland moet worden. Het compacte ontwerp past naadloos in de verlaagde plafonds zonder dat dit ten kosten gaat van uitmuntende prestaties. Zehnder ComfoAir Flex is uitgerust met de stilste ventilatortechniek die op de markt verkrijgbaar is en reduceert geluidsniveaus tot een minimum, zelfs bij maximaal bedrijf. Een maatwerk warmtewisselaar en slakkenhuis zorgt voor een grote mate van warmterecuperatie terwijl het energieverbruik laag en efficiënt blijft.

Focus benefits

Meerdere installatie-opties

Vier draaibare bochten, instelbare bevestigingsbeugels en links- en rechtse oriëntatie maken de Zehnder ComfoAir Flex tot een veelzijdige all-rounder voor flexibele plafondinstallatie.

Comfo Air Flex, perspective view, with Shadow
Comfo Air Flex, Scroll housing, engine,

Energiezuinig powerhouse

Slimme ventilatortechnologie optimaliseert de luchtstroom en zorgt voor een drastische reductie van de geluidsniveaus van de Zehnder ComfoAir Flex. Flow Control technologie balanceert de luchtstromen voor een maximale energie-efficiëntie.

Voordelen

  • Maak het beste van alle seizoenen – Climate Switch technologie voorkomt oververhitting in de zomer en maakt gebruik van warmterecuperatie in de winter voor het beste automatisch aangepaste binnenklimaat, het hele jaar rond.
  • Bij elke ademhaling – Ons verbeterde filterconcept voorkomt dat zelfs de kleinste deeltjes uw huis binnenkomen. U zult slechts verse, zuivere lucht inademen.
  • Neem de controle – De ingebouwde WiFi-verbinding stelt u in staat alle functies van de unit via de Zehnder ComfoControl app te besturen.
  • Snel en gemakkelijk – Dankzij onze inbedrijfstellings-wizard met stap-voor-stap begeleiding is inbedrijfstelling nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Downloads

loading...

Artikelen

Artikelnummer Model
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.