Toga Electric,  TE-180-060/GD, Beige Quartz , bathroom

Zehnder Toga

  • Past in ieder badkamerinterieur
  • Uitstekende warmte-afgifte
  • Mooie afwerking

Voor elk verwarmingssysteem een oplossin

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Past in ieder badkamerinterieur

Met de Zehnder Toga in je badkamerinterieur maak je altijd de juiste keuze. Het D-profiel van de verticale collectoren en het buis in buis ontwerp creëert een harmonieus design, dat past in vele badkamerstijlen. Ook is de Toga zowel in centrale verwarming uitvoering als in elektrische variant verkrijgbaar. Kortom er zit altijd een geschikte Toga optie voor jou project bij.

Toga Hydronic,  TE-180-060-V, Brown Quartz , bathroom

Uitstekende warmte-afgifte

Het ontwerp van de Toga en de verscheidenheid aan varianten zorgen ervoor dat er veel keuze is qua warmte-afgifte. Of je nu een radiator zoekt voor een kleine badkamer in een goed geïsoleerde woning of een model voor een grotere badkamer die minder goed geïsoleerd is, in het Toga assortiment vind je het passende model. Ook de elektrische Toga is beschikbaar tot een uitvoering van 1500 watt waarmee je een grote badkamer lekker kunt verwarmen.

Toga_volcanic_breit_Bisazza 001

Mooie afwerking

Net als bij de andere radiatoren van Zehnder staat bij de Toga ook een kwalitatief goede afwerking centraal. Je hebt de keuze voor een gekleurd model, met één van de kleuren uit onze Zehnder World of Colours, maar ook een verchroomde Toga behoort tot de mogelijkheden en heeft een elegante uitstraling. Om het helemaal af te maken bestaat er ook de mogelijkheid om bij de cv-uitvoering te kiezen voor kranen in dezelfde kleur als de radiator, zodat het hele plaatje klopt.

World of Colours
De Zehnder Subway is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.