Reken op m²eer
King of the building

Kies voor een gezond binnenklimaat

Wist u dat we 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen? Daarom is het de missie van Zehnder om ervoor te zorgen dat uw binnenklimaat steeds gezond, comfortabel en optimaal blijft, het hele jaar door. Door oplossingen van de allerhoogste kwaliteit op vlak van verwarmen en ventilatie blijven woonruimten op aangename temperatuur, terwijl de ventilatie-oplossingen ervoor zorgen dat u altijd propere lucht inademt.

Uw wereldwijde partner voor een gezond binnenklimaat

Het Zehnder-team heeft meer dan 120 jaar ervaring en bestaat uit vele verwarming- en ventilatie-experts. Gepassioneerd om iedereen te voorzien van een gezond en comfortabel binnenklimaat, streeft Zehnder altijd naar de beste ventilatie- en verwarmingsoplossing voor u. 

two men and one women are talking about plans, trusted partner
Een ervaren partner

Voor al onze klanten bieden we een op maat gemaakte service. Van planning tot installatie.Ook kennis delen we op maat: ieder jaar leiden we wereldwijd meer dan 25.000 klanten op in onze opleidingscentra.

zehnder charleston manufacturing,
Zwitserse kwaliteit en precisie

Zehnder is een familiebedrijf, gebouwd op de fundamenten van integriteit. Maak kennis met Zwitserse precisie, kwaliteit en een consequente focus op innovatie. Dat zijn namelijk de drijfveren van ons bedrijf.

Women and child in the bathroom with Zehnder ribbon radiator
Prijswinnende innovaties

Met meer dan 1400 wereldwijde patenten en geregistreerde designs, is Zehnder het toonbeeld van permanente innovatie. We zijn samen op reis, met de stip van een 'gezond en comfortabel binnenklimaat' steevast op de horizon.

Wereldwijde service

Zehnder is actief in meer dan 70 landen wereldwijd, zo staan we overal dicht bij onze klanten. In het assortiment vindt u een breed scala aan producten en services. Dat betekent altijd een oplossing voor het beste binnenklimaat.

Alles voor een gezond (t)huis

Inspiratie opdoen voor dat pérfecte binnenklimaat en een gezond (t)huis? Combineer ventileren, verwarmen, koeling en filtering en vind de ideale balans tussen gezondheid, comfort en energie-efficiëntie.

Kennis & Service

production worker with special zehnder charleston
Over Zehnder

Bij Zehnder streven we ernaar de levenskwaliteit te verbeteren door de beste oplossingen voor het binnenklimaat aan te bieden. Opgericht in 1895 in Gränichen, Zwitserland, omvat ons wereldwijde succesverhaal 17 productielocaties en verkoopactiviteiten in meer dan 70 landen.

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.