Het luchtverdeelsysteem en balansventilatie

Click & Ready

Zehnder luchtverdeelsysteem

Snel in aanleg, krachtig in werking

Het Zehnder ventilatietotaalsysteem biedt voor elke situatie een kwalitatief en krachtig eindresultaat. In aanleg is het simpel, click & ready, met een perfect eindresultaat.

Gemaakt voor elkaar

De componenten van ons luchtverdeelsysteem zijn letterlijk voor elkaar gemaakt. Met een beperkt aantal componenten, is een solide, compacte en luchtdichte installatie met maximale flexibiliteit te realiseren. Zo bieden we een oplossing voor elke situatie, voor nieuwbouw en renovatie en zowel voor verwarming als koeling. 

Gemak op de bouwplaats

Het Plug & Play Zehnder luchtverdeelsysteem vereenvoudigt het installatieproces. Met het speciale afkortmes worden kanalen eenvoudig op maat gesneden. De innovatieve Rapid Lock technologieen dichtingsringen met coating garanderen snelle en luchtdichte steekverbindingen. Zo biedt dit systeem een zeer gebruiksvriendelijke en tijdsbesparende oplossing in diverse situaties.

Perfect op elkaar afgestemde componenten

ComfoTube Rond | ComfoTube Flat 51

ComfoPipe Compact

Het ComfoPipe Compact kanaal staat in voor de verse luchtaanvoer en de luchtafvoer van het balansventilatiesysteem. Het geïsoleerde kanalensysteem garandeert een condensvrij luchttransport. Het systeem is heel eenvoudig te monteren met luchtdichte steekverbindingen (geen gereedschap vereist) en eenvoudig af te korten dankzij de snijmarkeringen.

ComfoEdge Dakdoorvoer

De ComfoEdge dakdoorvoer is een product waarbij functie en vorm mooi samengaan. Deze geïsoleerde stalen dakdoorvoer is geschikt voor buitenluchtaanzuig en afvoerlucht van het ventilatiesysteem. Hij is breed toepasbaar op hellende daken van 6° tot 60° en door de zeewaterbestendige poedercoating blijft de ComfoEdge zijn complete levensduur er mooi uitzien. Leverbaar in een aansluitdiameter van Ø160 mm en Ø200 mm en in twee kleuren. 

ComfoWell

ComfoWell is een compact en modulair systeem. Het is de ultieme verbinder binnen het luchtverdeelsysteem. Het assortiment bestaat uit verschillende type luchtverdeelunits voor flexibiliteit, geluiddemping en filtering. Ook zijn er aansluitplaten voor het aansluiten van spiralo-buis of ComfoPipe Compact en verdeelplaten voor ComfoTube 90 luchtverdeelslangen.

ThermalShield

Wilt u naast ventileren ook koelen en verwarmen met uw ventilatiesysteem? Dan is ThermalShield hét luchtverdeelsysteem. De geïsoleerde luchtkanalen verdelen de gekoelde of verwarmde lucht over de woning, zonder energieverlies. Zo krijgt elke ruimte een aangename temperatuur met gezonde, verse lucht.

ComfoValve Luna-serie

Vrijwel het hele luchtverdeelsysteem zit 'verstopt' in de woning, alleen de ventielen zijn goed zichtbaar. Dan is het natuurlijk fijn dat deze ventielen goed werken én er mooi uitzien. De toe- en afvoer ventielen uit de ComfoValve Luna-serie maken indruk met hun perfect op elkaar afgestemde, slanke en subtiele design. Uiteraard voldoen ze aan de strengste eisen voor geluid en vermogen dankzij de buitengewoon stille luchtstromen.

Wij helpen je van A tot Z. Zodra de specs van de woning bekend zijn, maken we een passende ventilatieberekening en een compleet systeemplan. Daar staat precies op ingetekend wat je waar nodig hebt en hoe de kanalen lopen. Superhandig! Wat ook fijn is, is het bijbehorende ‘boodschappenlijstje’.

Productmanager Zehnder België

 

Klik-klaar….

In 3 stappen het beste ventilatiesysteem

Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.