Luchtverdeelsysteem ComfoFresh

Luchtverdeelsysteem ComfoFresh

  • Zekerheid met één systeem
  • Nieuwbouw & renovatie
  • Eenvoudige installatie
  • Duurzame materialen

Voordelen van het luchtverdeelsysteem ComfoFresh

Het ComfoFresh luchtverdeelsysteem brengt verse lucht van de wtw-unit naar de kamers.

Dat de flexibele onderdelen naadloos op elkaar aansluiten en makkelijk te verwerken zijn, merk je direct bij de installatie. Samen met de wtw-unit vormen ze één kwalitatief, luchtdicht en stil ventilatiesysteem. Gezonde lucht én comfort in elke ruimte.

Zekerheid met Zehnders luchtverdeelsysteem

Het ComfoFresh luchtverdeelsysteem maakt van een wtw-unit een compleet ventilatiesysteem. Samen staan ze voor krachtig, luchtdicht en geruisloos ventileren in de hele woning. Met ComfoFresh kies je voor zekerheid; het luchtverdeelsysteem past op elke Zehnder ventilatie-unit. Geen gedoe met verloopstukjes of lastige bochtjes.

[Translate to Nederlands:] n.v.t.

Eenvoudige installatie

Zehnder ontwerpt voor mensen. Daarom is ComfoFresh flexibel, licht en daardoor makkelijk te verwerken. Met een speciale tool knip je de buizen ter plekke makkelijk op maat. De handige fixeerschuif maakt het luchtverdeelsysteem luchtdicht. Goed voorbereid op pad? Zehnder helpt met een berekening, systeemplan én boodschappenlijstje.

Installateur bij luchtverdeelsysteem

Duurzaam denken

De kanalen van het luchtverdeelsysteem ComfoFresh zijn corrosiebestendig en hebben een hygiënische binnenkant. Ze zijn vormvast. Toch nog een metertje over? De speciaal ontwikkelde ‘klikmof’ verbindt kanalen en maakt ze luchtdicht. Minder afval, minder verspilling.

[Translate to Nederlands:] ComfoTube buizen luchtdicht afsluiten
ComfoFresh luchtverdeelsysteem bestellen?
Zoek een groothandel bij jou in de buurt.
Een nog gezonder binnenklimaat? Samen gaan we verder!
Zehnder Service & Kennis
Meer weten over gebruik of onderhoud? Ga dan naar Kennis & Service. Hier vindt u documentatie en tutorials over uw Zehnder product.
Vragen? Hulp nodig?
Wilt u meer weten over Zehnder of heeft u vragen over andere onderwerpen of producten van Zehnder, neem dan contact op via telefoon of mail. We geven graag antwoord op al uw vragen.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.