[Translate to Nederlands:] Installatie van het Comfoflat Therm 51 luchtverdeelsysteem met platte ventilatiebuis voor renovatie

ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Ruimtebesparend én isolerend. Ziedaar het ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem. De ideale oplossing om te koelen met een ventilatiesysteem wanneer er weinig ruimte is, bijvoorbeeld bij een verbouwing. De platte ventilatiebuizen werden al voorgeïsoleerd met ThermalShield. Razend energie-efficiënt!

Renoveren + koelen = ComfoTube Therm Flat 51!

ComfoTube Therm Flat 51 bestaat uit een luchtverdeelslang, een centrale verdeelunit, roosterboxen en designroosters. De platte, geïsoleerde ventilatiebuis is voorzien van een isolerende laag: ThermalShield. Zo blijft warmte of koelte behouden, zonder dat er condens onststaat! De platte structuur bespaart ruimte, wat dit systeem ideaal maakt voor verlaagde plafonds, voorzetwanden of holle vloerdelen.

Luchtverdeelslang | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

De platte ventilatiebuis is geschikt voor renovaties met beperkte inbouwhoogte. De luchtverdeelslang verdeelt de verse lucht vanaf de luchtverdeel-unit over de woning. 
✓ Voorgeïsoleerd met ThermalShield
✓ Licht, stevig en vormvast
✓ Max. 51 mm hoog en 138mm breed
✓ Hygiënische binnenkant door Clinside® procedé 

Bekijk het  ComfoTube Therm Flat 51 kanaal 

ComfoTube Therm Flat 51 ventilation tube, 51x138 mm, 10 m, black, insulated

Verdeler | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

De ComfoWell Therm verdeler stuurt verse lucht vanaf het hoofdkanaal van de ventilatie-unit naar andere ComfoFlat Therm 51 luchtverdeelslangen. De onderdelen met elkaar verbinden, doet u luchtdicht met speciale schuifprofielen. 

Plenums | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Met een plenum sluit u een ventiel of design-ventilatierooster aan op de ComfoTube Therm Flat 51. Er zijn verschillende soorten en maten. Voor rechthoekige of ronde designroosters bijvoorbeeld. Of speciale plenums voor lijnroosters.

Ventielen en design ventilatieroosters | ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsysteem

Ventielen of design ventilatierooster regelen niet alleen de hoeveelheid lucht. Ze houden ook vuil, tocht en geluid tegen. En ja; het oog wil natuurlijk ook wat. Een ventilatiekanaal eindigt atijd in een muur of plafond, dat vraagt om een strakke afwerking. 

Alles voor het ComfoTube Therm Flat 51 luchtverdeelsystseem
Ga naar de groothandel in uw in buurt en vind alles wat u nodig hebt.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.