Zehnder Aura

  • Stijlvolle allrounder
  • Past in elk budget
  • Leverbaar in CV en elektrische uitvoering

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem u wilt gebruiken voor comfortabele warmte in uw badkamer.

Stijlvolle allrounder

Zehnder Aura past door de tijdloze rechte lijnen perfect in elke moderne badkamer. De grote uitsparingen zorgen ervoor dat handdoeken eenvoudig kunnen worden opgehangen en voorverwarmd. Dankzij de muurbevestigingen in dezelfde kleur als de radiator zelf klopt het plaatje helemaal. Met een warme én stijlvolle badkamer als resultaat.

Past in elk budget

Geen enkele badkamer is hetzelfde. Of u nu een grote of kleine badkamer renoveert of misschien wel compleet nieuw bouwt, er is altijd een Zehnder Aura die bij uw situatie past. Kies een CV-variant voor het vervangen van uw bestaande radiator of stap over op een elektrische radiator, waarmee u snel en op het juiste moment uw badkamer en handdoek op een aangename temperatuur hebt.

Zehnder Aura electric with the height of 1466 mm, black matt

Leverbaar in CV en elektrische uitvoering

Een badkamerradiator aangesloten op een centrale verwarmingsketel komt nog veel voor, maar we zien alsmaar vaker een elektrische radiator verschijnen in de badkamer. Bij de Zehnder Aura hebt u keuze uit allebei. Gaat u voor een Aura voor centrale verwarming in het wit? Of stapt u over op een kant-en-klare elektrische ‘Plug-in’ Aura in wit of matzwart? De keuze is aan u.

New Colour World
Deze designradiator in uw woning?

Bezoek een showroom om deze radiator in het echt te bekijken en laat hem installeren door een installateur bij u in de buurt.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.