New Colour System, Mono Material Concrete, Coloured Valves, coloured valve, bathroom, bath

Zehnder Metropolitan Spa

  • Een echte eyecatcher
  • Extra plat design
  • Lijkt aan de muur te zweven

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Een echte eyecatcher

Het innovatieve design van de Zehnder Metropolitan Spa maakt iedere moderne badkamer helemaal af. Het vlakke kader gecombineerd met vlakke buizen zorgen voor een elegante uitstraling. De grote sparingen zorgen voor een echte wellness-beleving en maken bovendien het ophangen en voorverwarmen van badhanddoeken zeer eenvoudig. En met de keuze van jouw favoriete kleur uit de Zehnder World of Colours maak je van jouw radiator een echte eyecatcher.

bathroom, valve Type Q, chrome

Extra plat design

De Metropolitan Spa combineert een rondom lopend driehoekig profielkader met vlakke horizontale verwarmingsbuizen. De onzichtbare verbindingen tussen beide elementen en de gladde afwerking zorgen voor een extra plat design. Hierdoor is er veel verwarmingsoppervlak beschikbaar, wat zorgt voor een groter aandeel van fijne stralingswarmte in de badkamer. Naast elegant en mooi, dus ook zeer comfortabel.

bathroom, wall mounting, cut-out, tub, Recess

Lijkt aan de muur te zweven

Het subtiele ontwerp wordt extra kracht bijgegeven door de muurbevestiging van de radiator. Deze bevestigingen in de kleur van de radiator bevinden zich namelijk aan het kader waardoor deze niet zichtbaar zijn als je voor de radiator staat. Hierdoor en door de verfijnde vormgeving lijkt het alsof de radiator ‘aan’ de muur zweeft, een optische illusie.

bathroom, metropolitan Spa, with Racy S,
World of Colours
De Zehnder Subway is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.