CGI, Coloured, Colored, Valve

Zehnder Quaro

  • Duidelijke consequente lijnen
  • Ingetogen en modern
  • Vierkant frame met vierkante buizen

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Duidelijke consequente lijnen

De Zehnder Quaro badkamer radiator straalt pure eenheid uit. Het stijlvolle ontwerp ontstaat door de combinatie van een vierkant frame met vierkante buizen. Net even anders dan de Zehnder Subway, die een vierkant frame met een ronde buis combineert. Bij de elektrische en gemengde versies is bovendien de elektrische ontvanger discreet weggewerkt waardoor het design consequent blijft.

bathroom, valve Type Q, chrome

Ingetogen en modern

Net als bij de vrijwel alle Zehnder radiatoren heb je bij de Quaro ook keuze uit één van de vele kleurmogelijkheden uit de Zehnder World of Colours. Hiermee kun je het ingetogen model een levendige uitstraling geven. Kies dus voor een rustig model in wit dat opgaat in de ruimte of een Quaro in één van de trendkleuren van nu, waarmee je een echt statement maakt. Ook een uitvoering in chroom behoort tot de mogelijkheden om je badkamer een nog modernere look te geven.

CGI

Vierkant frame met vierkante buizen

Het unieke aan de Zehnder Quaro is de volledige vierkante vorm van de radiator. Hierbij loopt het vierkante kader helemaal rondom wat zorgt voor een rustige uitstraling. De vierkante buizen vallen in het kader en de naden tussen beiden zijn onzichtbaar en volledig weggewerkt. Hierdoor ontstaat er een ingetogen geheel, waarbij bovendien de op het kader aangelaste muurbevestigingen ook vierkant zijn. Kortom het hele plaatje klopt.

wall mounting, wall bracket, consoles
World of Colours
De Zehnder Subway is voor iedere badkamerstijl helemaal naar wens te maken door te kiezen voor één van de kleuren uit de Zehnder World of Colours.
Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.