Meer dan alleen een carrière

We hebben enkele van onze collega’s gevraagd naar hun persoonlijke ervaringen over werken bij Zehnder.
Lees wat zij vertellen en ontdek wat ons uniek maakt.

Waar staat Zehnder voor?

All about climate | De naam Zehnder staat voor wereldwijd toonaangevende oplossingen voor het binnenklimaat. Met onze unieke expertise, onze diensten en energie-efficiënte producten creëren we een positieve omgeving die het welzijn, de gezondheid en productiviteit ondersteunt. Zowel thuis als op het werk. We zijn ervan overtuigd dat wat we doen leidt tot meer comfort en een betere kwaliteit van leven voor iedereen. Op het werk en thuis.

All about you | We weten dat onze uitstekende resultaten gebaseerd zijn op de toewijding, het enthousiasme en de passie van ons hele team. Wij creëren een motiverende en zinvolle werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling en verantwoordelijkheid voorop staan en de nadruk ligt op wederzijds respect, waardering en transparantie. Iedereen moet de ruimte krijgen om zijn of haar mening vrij te uiten.

Jouw collega’s bij Zehnder schrijven geschiedenis

Wat motiveert jou? Iedereen heeft zijn eigen talenten, passies en motivatie en draagt op zijn eigen manier bij aan ons gezamenlijk succes. Ontdek de verhalen van jouw toekomstige collega's.

Niek, Senior Ingenieur LCM

Elke dag kom ik een stap verder

Ik werk nu elf jaar bij Zehnder en mijn werk is zowel uitdagend als fascinerend. Het begon allemaal na mijn studie met een stageplaats als technisch tekenaar. Momenteel werk ik op de productontwikkelingsafdeling en ben ook plaatsvervangend manager van het Klantenserviceteam. Bij Zehnder zijn geen twee dagen hetzelfde en ik leer constant nieuwe dingen.
 

Lees verder

Bilele, Machinebediener

Mijn motto is ‘Carpe Diem’

Bonjour, Ciao of hallo. Mijn naam is Bilele Bdira, maar iedereen noemt mij Bilal. Ik ben opgegroeid in Italië en ging op 18-jarige leeftijd naar Duitsland. Mijn familie is echter afkomstig uit Tunesië. Ik werk sinds 2017 bij Zehnder. Eerst als tijdelijk medewerker totdat mijn manager mij vroeg: Wil je een leercontract bij ons afsluiten? Mijn ‘Carpe Diem’ tatoeage betekent ‘Pluk de dag’, en dat doe ik bij Zehnder.
 

Lees meer

Zehnder is traditioneel in positieve zin; dingen worden altijd goed doordacht. Besluiten worden zorgvuldig genomen. Dat doe ik ook in mijn privéleven.

Sabrina Nufer, Teamleider HR Business Partner bij Zehnder sinds 2010

Ik geniet echt van mijn werk.

Melissa ten Hove, Continuous Improvement Coordinator bij Zehnder sinds 2018

Word lid van ons team
Carrièremogelijkheden
Ontdek jouw mogelijkheden.
Vind jouw job
Solliciteer nu!

Dit is Zehnder

Altijd het beste klimaat

Wij zijn een wereldwijd leider en leverancier van oplossingen voor een energiezuinig, gezond en aangenaam binnenklimaat.

Wereldwijde instelling

Ons wereldwijde succesverhaal wordt geschreven door onze 4.000 werknemers in Europa, China en Noord-Amerika.

Wij zijn familie

Bij Zehnder gaan we uit van samenwerken. De familiewaarden die ruim 125 jaar geleden de basis vormden van de organisatie zijn nog steeds een belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden zijn klantgerichtheid, respect, vertrouwen, nieuwsgierigheid en openheid.

Laten we samen groeien

Dankzij onze gepassioneerde binnenklimaatfans groeit Zehnder snel. Wil je ook een bijdrage leveren aan het succesverhaal en helpen bij de ontwikkeling van innovaties voor morgen?

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen verzoek

Naar contactformulier

Ventilatieberekening aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om interventie

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+32 (0) 15 28 05 10
MyZehnder-portaal

Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.